Офіційний представник ZUMEX в Україні

вихід соку

Наступне нижче обґрунтування зроблено  на підставі восьмирічного українського досвіду  організації міні-фреш-барів на базі обладнання  ТМ ZumeX,  BlendTec,  ZumoNat.

Стоит также учесть,  маркетинговые исследования показали – 60% покупок ФРЕША  происходят  ИМПУЛЬСИВНО , благодаря тому, что  ПОКУПАТЕЛЬ ВИДИТ ПРОЦЕСС  приготовления сока на  КРАСИВОМ ПРОФЕССИОНАЛЬНОМ ОБОРУДОВАНИИ  и  УВЕРЕН , что  СОК ДЕЙСТВИТЕЛЬНО СВЕЖИЙ, ЧИСТЫЙ  и  НАТУРАЛЬНЫЙ.

I. Основні витрати:

 
Основне обладнання:
Вартість,  EUR
Разом, грн.
 
ZumeX Versatile PRO
соковитискач – прес
4 860,00
131 220,00
 
ZumeX  Multifruit
універсальний соковитискач
1 680,00
45 360,00
 
Додаткове обладнання:
 
 
 
ZumoNat
прес для гранат, грейпфрут, ананасів
2 820,00
76 140,00
 
BlendTec EZ600
блендер
820,00
22 140,00
       
 
РАЗОМ:
10 180,00
274 860,00

ІІ. Таблиця ВИХОДУ основних видів фрешу для обладнання ZumeX – BlendTec – ZumoNat:

Назва плоду
Ціна,
грн/кг
Витрата ,
кг/л
Середньорічна собівартість,  грн/літр
Апельсин, калібр 80, 88
12,00 – 15,00
2,4 – 3,0
36,45
Грейпфрут
12,00 – 18,00
1,8 – 2,0
28,50
Мандарин
14,00 – 18,00
2,2 – 2,6
38,40
Морква
5,00 – 8,00
2,5 – 3,1
18,20
Гарбуз
5,00 – 8,00
2,2 – 2,6
15,60
Яблуко
8,00 – 12,00
1,6 – 2,0
18,00
Ківі
16,00 – 22,00
1,6 – 2,0
34,20
Ананас №5, №6
18,00 – 24,00
2,4 – 2,8
54,60
Гранат (азербайджанський)
22,00 – 32,00
3,0 – 3,4
86,40

ІІІ. Таблиця розрахунку МІНІМАЛЬНОГО середньоденного прибутку : 

Найменування
Min роздрібна вартість, грн/літр
Собівартість, грн/літр
Прибуток грн/літр
Min кількість соку, що продається, л/день
Прибуток, грн/день
Апельсиновий
80,00
36,45
43,55
7
304,85
Грейпфрутовий
80,00
28,50
51,50
2
103,00
Мандариновий 80,00 38,40 41,60 1
41,60
Морквяний
60,00
18,20
41,80
4
167,20
Гарбузовий
50,00
15,60
34,40
1
34,40
Яблучний
60,00
18,00
42,00
3
126,00
Ківі
80,00
34,20
45,80
1
45,80
Ананасовий
125,00
54,60
70,40
1
70,40
Гранатовий
250,00
86,40
163,60
1
163,60
Коктейль
фрукти – ягоди
90,00
35,00
55,00
2
110,00
РАЗОМ:
 
 
 
23
1166,85

IV. Період окупності проекту: 

Розділивши  суму  основних витрат  на  щоденний прибуток,  отримаємо  період окупності  установки міні-фреш-бару: 
146 400,00 / 1 166,85 = 125 днів.

Таким чином, організувавши міні-фреш-бар, Ви зможете  швидко окупити  його та кожні ДВА місяці заробляти  суму еквівалентну  6 200,00  USD  (відібравши Ваші витрати на оренду та зарплату, Ви отримаєте суму  ЧИСТОГО  прибутку)